Op tweede kerstdag gebood ik twee gasten
onmiddellijk mijn restaurant te verlaten. Op Facebook
schreef ik die nacht nog een verslag hierover.
De reacties waren overweldigend en hartverwarmend.
Nu, enkele dagen later kan ik nog ontzettend boos worden
over het buitengewoon respectloze gedrag.
Onzalig en culinair terrorisme
Tweede kerstdag 2 gasten op staande voet buitengezet. Ze gedroegen zich compleet respectloos o.m. t.o.v. mijn toch altijd zachte #ChefMarjolijn en de gerechten die ze met zoveel inzet en creativiteit maakt. Zowel houding als taal waren vanaf binnenkomst hautain en zeer misprijzend. Joep Van ’t Hek zou zeggen: dementerende oude zielige kakkers. L. , een van onze andere super aardige gasten zei: “ik zag die misprijzendheid al toen ze binnen kwamen”. “Dat kan nooit goed gaan”, zei ze meteen tegen haar man. En gelijk had ze.
Op weg naar buiten werd ik overladen met dreigementen, verdachtmakingen, beledigingen en de verzekering dat ze me “kapot” zouden schrijven.
Wel, ik ga je op de hoogte houden. Mochten er schrijfsels verschijnen dan krijg je ze te lezen om een indruk te krijgen hoe culinair terrorisme te werk gaat.
“n onzalig incident. Dat was het.