Nog vijf dagen. Dan is het feest voorbij.

 

Marjolijn trakteert nog vijf dagen (óók op Moederdag)

Marjolijn werd 70. En wat doe je als je een culinaire topper bent ? Je trakteert. Dus koos Marjolijn haar drie mooiste gerechten uit. Elk gerecht bouwde ze op uit de allerbeste ingrediënten. Uit Schotland komt de Farmhouse Salmon met het beroemde Label Rouge. De mi-cuit van het Waalse rund La Bleu dés Prés is in malsheid niet te overtreffen, onze fameuze kaaswagens liggen vol rauwmelkse kazen van de beste affineurs uit Europa en voor het chocolade dessert kiest Marjolijn alleen “origines”: pure, donkere chocolades van cacaoboeren met uitzonderlijke plantages. Bij elke gang dien ik een passend glas wijn te schenken: gratis.

Rode rozen

Binnen enkele dagen hadden al honderden gasten haar menu geboekt. Op hun beurt trakteerden zij Marjolijn op talloze boeketten, cadeautjes en dank voor 42 jaar culinaire verwennerij. Uit heel Nederland kwamen ze voor haar naar Valkenburg. Week in, week uit. Zaterdag nog gaven twee dierbare , 88 jarige vrienden – meer dan veertig jaar vaste gast – Marjolijn nog een grote bos rode rozen. “Dat verdient ze”, zei Lou.

Rozen

Mijn kado voor Marjolijn

“We gaan gas terug nemen”, had ik mijn Marjolijn op haar verjaardag beloofd, maar het werd niet minder, het werd meer. Duizend maal Menu Marjolijn Trakteert en doorwerken met een flinke griep als toegift: c’est la folie

Hoogtijd , daarom, om een drukke, verrassend ontroerende periode af te sluiten. Nog vijf dagen trakteert Marjolijn op haar speciale menu. Wil je reserveren, wacht dan niet:

 

Mousse

De laatste dagen:

Zondag 11 Mei, Moederdag, vanaf 15u.

Zondag 18 Mei, vanaf 15u.

Pinksterweekend: Vrijdag 6-, Zaterdag 7- en Zondag 8 Juni.

Menu Marjolijn Trakteert € 70.– 2p, 3 gangen, inclusief glas wijn bij elke gang. Reserveren en meer info op www.huberthaenen.nl/marjolijn-trakteert.

Hubert

Recensie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *